Boken om PM

Var god vänd på telefonen till liggande läge.

Swipe up to enter full screen
Swipe down to show address bar

Knowledge Cotton Apparell

BOKEN OM PM & VÄNNER

DET HÄR SKULLE KUNNA VARA EN BOK OM VÅR HISTORIA. ISTÄLLET ÄR DET EN BOK SOM HANDLAR OM OSS HÄR OCH NU. DET ÄR EN BOK OM SMÅLAND, TABBERAS OCH VÅRA VÄNNER

TABBERAS & VÄNNERNA

TABBERAS ÄR ETT UTTRYCK I DEN SMÅLÄNDSKA KULTUREN OCH EN FÖRSVENSKNING AV LATINETS TABULA RASA, TAVLA UTAN SKRIFT. RENT BORD, RENA FAT ELLER FULLSTÄNDIG FÖRÖDELSE. DET BLIR VAD DET BLIR, HELT ENKELT. HOS OSS KALLAR VI VÅR MENY TABBERAS, DET SAMMANFATTAR DET MESTA.

VARJE RÄTT HAR EN EGEN HISTORIA. DET ÄR INGET RECEPT, UTAN SNARARE EN BERÄTTELSE. EN BERÄTTELSE OM VÅR GASTRONOMI, VÅRA MEDARBETARE, ODLARE, JÄGARE, FISKARE, STENHUGGARE, VINBÖNDER, SVAMPPLOCKARE, CHARKUTERISTER, UPPFÖDARE, BÄRPLOCKARE, BIODLARE, ARKITEKTER, KONSTNÄRER, FORMGIVARE, PAPPERSHANTVERKARE, TRÄDGÅRDSMÄSTARE, MUSIKER, GLASBLÅSARE, KOLLEGOR, FÖRFATTARE, GALLERISTER OCH VÄNNER.

ALLA BIDRAR DE MED ETT ALDRIG SINANDE ENGAGEMANG EN GLÖDANDE PASSION OCH SIN ENORMA KUNSKAP. OCH ALLA HAR DE DESSUTOM EN UNIK RELATION TILL SMÅLAND,

DEN GRUND SOM ÄR BASEN OCH HJÄRTAT I HELA VÅR VERKSAMHET.

MÖT VÄNNERNA I VÅRT TABBERAS.

PER & MONICA

 

 

BOKEN OM PM & VÄNNER KOSTAR 695 KR OCH FINNS TILLGÄNGLIG PÅ BÅDE SVENSKA OCH ENGELSKA. VI SÄLJER BOKEN HOS OSS MEN DET GÅR ÄVEN ATT KÖPA BOKEN ONLINE.